Fashion
Home & Living
Mobiles & Electronics
Hobbies & Games
Cars & Property
Jobs & Services
Others
Carousell logo

🌱精油護膚品 本地手工製作🌿

@sabbatic.store

5.0

(171)

Hong Kong   ∙   Joined 4y 9m

Verified

Very Responsive

購物可享以下優惠: 1️⃣每消費HK$100隨機送您1件體驗裝產品 2️⃣滿HK$350包順豐 📮款項收妥後,順豐包裹2個工作日內寄出,郵局包裹則會於5個工作天內寄出。 📦只限郵寄👈🏻,買家自理郵費及寄失風險。會提供包裝圖片及投遞証明, 成功投遞後❗恕不補發貨品❗慎選沒追蹤功能的平郵 👩‍🏫小生意暫不能承受換貨或退貨或退款。亦求勿議價🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️ 💰只接受payme, 支付寶, 轉數快, 信用咭(只適用於網店)。 🚫不設hold貨

Reviews

5.00

(171 Reviews)

3

2

2

10

  • stmove . review from buyer 7 days ago

    這番梘好好用😊So good.

    竹炭玫瑰冷製手工皂 60g Sabbatic Essential Oil

    HK$60

    sabbatic.store Clock Icon 7 days ago

    感謝你的好評語❤ 期待你的回購🤩 感謝Carousell帶來又一位好買家😙

  • tungyvonnehk . review from buyer 7 days ago

    質地唔立,容易吸收,唔油嘅同時,佢又保濕,好神奇。我係長期會夜瞓,店主推薦用左一排,好多細紋都慢慢淡左,膚況穩定左。已經再回購

    寡肽·肌膚細胞修復面霜 hkd60~10g / hkd195~50g

    HK$195

    sabbatic.store Clock Icon 7 days ago

    感謝你一直對我地嘅支持😊😊 感謝你詳細嘅評語😊😊好開心你啱用又鍾意我地嘅產品🤩 感激你嘅鼓勵❤ 令我多添一分信心,繼續堅持❤ 多謝Carousell帶我遇到咁好嘅客人😗

  • mg_ching . review from buyer 1 month ago

    今次都唔知第幾次回購啦😂 上次買果隻皂老公都話ok 所以今次買埋佢果份😂 本身我濕疹好嚴重(尤其係腳) 依家keep住用手工皂沖涼至少都沒再刺激到皮膚係有好轉,雖然好慢😂😂 始終係用天然成份,等同於中醫慢慢調理咁🫰🏻 大家可以放心同賣家買,因為產品係信得過既😽

    薰衣草冷製手工皂

    HK$60

    sabbatic.store Clock Icon 1 month ago

    大感謝你嘅詳盡好評❤同埋大感謝你一路支持❤ 好開心好開心產品幫到手💃🏻💃🏻 有你咁爽快又友善嘅客人,係小店嘅幸福❤ 感恩❣

  • cpig94 . review from buyer 2 months ago

    買家很有效率,而且很細心協助選購合適就產品。 用了產品第二日已好有感覺改善不少。

    死海礦泥冷製手工皂 60g (含有豐富死海礦物質,深層清潔、促進肌膚代謝,同時保持水分平衡,使肌膚光滑透亮。 )

    HK$60

    sabbatic.store Clock Icon 2 months ago

    多謝你嘅好評語❤ 非常開心知道你所揀嘅系列都啱用又幫到手去舒緩改善狀況😊😊 期待你嘅回購🥳🥳

  • kikulog . review from buyer 3 months ago
    Knows their stuff

    Knows their stuff

    Goes the extra mile

    Goes the extra mile

    Unique listings

    Unique listings

    買左眼霜,集中力精油, 賣家發貨好快,仲送仲好多其他試用品,非常感謝! 眼霜聞落好香!用左少少,吸收很快,很爽 集中精油未知效果 不過聞落都好香 有興趣試下其他產品! 感覺好天然,很推薦

    小米草萃取 · 眼周舒緩啫喱 hkd60~3g / hkd150~15g

    HK$150

    sabbatic.store Clock Icon 3 months ago

    好感謝你仔細嘅評語❤ 好開心你鍾意啲產品❤ 好有心❤ 大感恩🎄期待你回購😊

  • RT2023 . review from buyer 3 months ago

    good seller👍

    海藻素膠原美肌液 檀香玫瑰乳香精油 ~100g

    HK$165

    sabbatic.store Clock Icon 3 months ago

    感謝你嘅好評語❤ 希望六款產品都啱你使用😊 期待你嘅回購💃🏻

  • mg_ching . review from buyer 4 months ago
    Amazing chat

    Amazing chat

    公司大部分同事都係女性為主 呢個用黎聖誕交換禮品好合適亦好實用🫡👍🏻

    【49折】$120限量版玫瑰研磨皂禮包,原價高達$245

    HK$120

    sabbatic.store Clock Icon 4 months ago

    首先我要多謝carousell❤ 畀我遇到一個又一個嘅 超好人買家💃🏻💃🏻 好感謝你, 需要買聖誕禮物嘅時候第一時間就諗起我哋❤ 希望公司嘅同事,都會鍾意我哋嘅產品😍😍🤩

  • mg_ching . review from buyer 4 months ago
    Amazing chat

    Amazing chat

    第二次回購,上一次買既都唔錯 今次右轉下用呢隻😂 手工皂用落比起一般沐浴露較好 皮膚狀況亦有好轉 賣家好nice🫣

    蘆薈冷製手工皂 60g 天然有機沐浴用品/洗面潔面專用

    HK$60

    sabbatic.store Clock Icon 4 months ago

    感謝回購❤ 好開心知道我哋嘅手工皂你啱用❣ 我哋嘅手工皂, 一直都係我哋好暢銷嘅產品, 幾年嚟,陸陸續續都有更換新款式🥰 希望全部款式你都會鍾意😍

  • behaalf_ . review from buyer 4 months ago

    很喜歡🤭搽落暖暖地,好岩冬天用

    暖姜·抗氧提亮潤膚乳 hkd20~5g / hkd60~50g枝裝 / hkd55~50g盒裝 / hkd105~100g盒裝 / hkd150~200g盒裝

    HK$60

    sabbatic.store Clock Icon 4 months ago

    多謝你嘅好評語❤❤ 好開心 知道 你鍾意我哋嘅產品❣❣ 產生溫熱感嘅話, 記得避免 眼睛同埋敏感部位🤭🤩😍 期待你嘅回購😙😙

  • fanny_pig . review from buyer 4 months ago

    賣家超好人,本人用用下已幫襯左好幾年,尼款面膜超正,超好用,保濕高💯👍,多次回購

    煙酰胺·多元修復面膜 Sabbatic Store (MASK)

    HK$35

    sabbatic.store Clock Icon 4 months ago

    首先,要多謝Carousell🤣 响三年幾前 畀我哋相遇❣ 更加感謝你 無限次回購, 中介紹咁多朋友用我嘅產品💃🏻💃🏻💃🏻

  • fanny_pig . review from buyer 4 months ago

    賣家超好人,本人用用下已幫襯左好幾年,良心店主𣎴停做新產品迎合用家,值得幫襯💯👍

    癒創木·葡萄籽抗氧美白精華液 hkd90~5g/ hkd295~50g

    HK$295

    sabbatic.store Clock Icon 4 months ago

    嚟緊都會陸陸續續有其他新產品, 期待都係啱你用🤩🤩🤩 我決定送畀你十個大感謝😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚

  • hkcityyy . review from buyer 4 months ago
    Goes the extra mile

    Goes the extra mile

    好好的賣家,送左sample比我試用,十分貼心

    癒創木·葡萄籽抗氧美白精華液 hkd90~5g/ hkd295~50g

    HK$295

    sabbatic.store Clock Icon 4 months ago

    多謝你對我地嘅信任😊 好開心知道 你鍾意我哋嘅產品❣ 期待你嘅回購🥰

  • vv_ca . review from buyer 4 months ago

    爽快、細心好賣家 👍🏻

    藍睡蓮純露·柔膚淨化固態修護液 (頃刻注入水分,高效柔潤鎖水保濕。主要功效針對柔膚、舒緩、淨化及撫平的效果。含多種抗敏、抗炎、抗氧化成份,幫助延緩老化、逆轉膚齡、讓青春容顏永久保鮮)

    HK$60

    sabbatic.store Clock Icon 4 months ago

    多謝你對我地嘅信任,即日就加單💃🏻💃🏻好感恩產品令你滿意❤ 期待你的回購😚

  • ab_mum . review from buyer 4 months ago

    滾珠頭非常方便,氣味比跌打酒舒服不刺激,淡淡香氣味,特別給對跌打酒敏感皮膚人士或老人家很合適,嘅可舒緩又有塗了藥油感,很好推👍🏻媽媽很喜歡

    肌肉痛 舒緩精油 15ml 天然有機精油

    HK$100

    sabbatic.store Clock Icon 4 months ago

    多謝你嘅好評語❤❤❤❤最開心係幫到手🥰 關節痛確係好唔舒服🥲 感恩幫到手,祝生活愉快,身體健康❣

  • kwmlam . review from buyer 4 months ago

    good seller. 很喜歡精油味道。 另外,好多謝店主送嘅小贈品。

    壓力舒緩精油 天然有機 香港製造

    HK$100

    sabbatic.store Clock Icon 4 months ago

    感謝你支持我地😊😊😊 感恩產品幫到手,而且你又鍾意佢🥳🥳🥳

  • good_learning . review from buyer 5 months ago

    店主好好人,送咗好多嘢😆😆😆😆 而且解釋得勁細心,product都十分之好☺️☺️☺️☺️

    專注力提升/緩和過動配方精油 (ADHD小朋友適用) 🆔️特別訂製項目

    HK$200

    sabbatic.store Clock Icon 5 months ago

    🥰我都好鍾意你呢個買家🥰 一個爽快、有趣、友善嘅買家,遇上係大感恩🥳🥳🥳 好感謝你支持本地手作嘅護膚品❣ 好開心知道舒緩精油產品幫到手💃🏻祝考試順利❣

  • a.snowy . review from buyer 8 months ago
    Amazing chat

    Amazing chat

    Amazing chat and amazing products! 回購了這品牌的護膚產品好幾次了 我的敏感肌也舒緩了好多🧏🏻‍♀️ 這款及其他產品也用得很安心很開心 我個人特別喜歡小葉海藻系列 保濕得嚟 味道也很好舒服、治癒感滿滿🥰 感謝店主每次的細心、貼心推介 及送贈samples試用 我會繼續支持❣️

    蝸牛·除痘袪印精華液 Sabbatic Store 天然精油 香港小店 Skin Care 去痘神器

    HK$265

    sabbatic.store Clock Icon 8 months ago

    💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻好感謝你嘅詳細好評語😚 我地認識咗就快一年🥳好開心產品幫到手❤ 我地會繼續努力,嚟緊會有更多嘅新產品🤩 睇到眼花嘅話, 隨時搵我🥳

  • happygirlssssss . review from buyer 8 months ago

    上次買咗三舊皂,未用晒一舊已經生少咗好多暗瘡🫣上次送俾我嘅面霜,冷氣房夠保濕,出油少咗,所以今次入正裝🙊 多謝你每一次都送好多試用裝俾我🥺🫡 今次撞咗優惠期,今次都買咗五舊皂另外今次試新嘢,磨砂膏同埋唇膏😘✌🏻

    寡肽·肌膚細胞修復面霜 hkd60~10g / hkd195~50g

    HK$195

    sabbatic.store Clock Icon 8 months ago

    太開心啦💃🏻💃🏻💃🏻 呢段時間大家又要戴住口罩, 生活壓力又大咗, 生啲壓力瘡嘅機會都大啲, 好開心可以幫手舒緩到啲痘痘嘅煩惱😚😚😚 希望我哋其他產品你都會鍾意, 期待你嘅回購同繼續支持我哋😊

  • tungyvonnehk . review from buyer 8 months ago

    玫瑰噴霧同玫瑰修護液超級好用,用完有透明感同有減淡幼紋嘅感覺

    海藻素膠原美肌液 檀香玫瑰乳香精油 ~100g

    HK$165

    sabbatic.store Clock Icon 8 months ago

    🤩好多謝你嘅讚賞🤩 期待你嘅回購💃🏻

  • ssmama881 . review from buyer 9 months ago
    Amazing chat

    Amazing chat

    耐心回答問題,出貨又快

    玫瑰手工洗髮皂

    HK$65

    sabbatic.store Clock Icon 8 months ago

    感謝你的好評語😊😊期待你回購😚😚😙❤