Fashion
Home & Living
Mobiles & Electronics
Hobbies & Games
Cars & Property
Jobs & Services
Others

BiliDonbiliD2 💯

@7000KFollowers

4.9

(61)

Singapore   ∙   Joined 7y 7m

Verified

Very Responsive

Aku ora kaya bowler sing kurang..tanpa aku, barang sampeyan uga ora seneng karo bakul sing rewel..ora ana wektu kanggo guyon ... bisnis tegese bisnis.. yen aku telat mbales, amarga aku sibuk karo kerja lan kulawarga

Listings

@7000KFollowers doesn't have any listings yet

Follow @7000KFollowers to get updates when a listing is posted